Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Таганчанська громада» (код ЄДРПОУ: 35821102) був реорганізований і увійшов до складу Степанецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Таганчанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Степанецької громади

Новини

Дата: від до Скинути

Свято 8 березня у Таганчанській ЗОШ

Свято 8 березня у Таганчанській ЗОШ

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг.

11:01 11.03.2019

Юні пожежники

Юні пожежники

З метою активізації профілактичної роботи щодо попередження загибелі та травмування дітей від різного роду надзвичайних ситуацій, навчання учнів правилам безпечної поведінки у житті, а також розширення знань про оперативно – рятувальну службу «101» 28 лютого 2019 року в школі було проведено І шкільний етап Всеукраїнського фестивалю - конкурсу Дружин юних пожежних. Джерело: Таганчанська ЗОШ

10:22 05.03.2019

Децентралізація триває. Що буде з Канівським районом?

Децентралізація триває. Що буде з Канівським районом?

ІНТЕРВ’Ю З ГОЛОВОЮ РДА ДМИТРОМ ШЕЛЕСТОМ >>>>>>>> Після утворення наприкінці грудня минулого року на території Канівського району трьох об'єднаних громад - Таганчанської, Межиріцької і Бобрицької, поза процесом об'єднання залишились три сільські ради: Прохорівська, Потапцівська та Пекарівська. Як "скорочення" району вплине на роботу органів влади в районі, зокрема, Канівської районної державної адміністрації - про це кореспондент «Дніпрової Зірки» запитував у голови Канівської РДА Дмитра Шелеста.

10:12 05.03.2019

Весна на носі: українців попередили про штрафи за проліски

Весна на носі: українців попередили про штрафи за проліски

Після  декількох  теплих  днів  у  ряді  регіонів України розпустилися проліски. Завзяті громадяни  – в основному, безробітні і пенсіонери – збирають  первоцвіти і продають їх з рук в людних місцях, попри те, що  така діяльність протизаконна.

13:00 28.02.2019

ПЕРЕСУВНИЙ СОЦІАЛЬНИЙ МАГАЗИН  В МЕЛЬНИКАХ

ПЕРЕСУВНИЙ СОЦІАЛЬНИЙ МАГАЗИН В МЕЛЬНИКАХ

23 лютого пересувний соціальний магазин ПрАТ «Миронівська птахофабрика» відвідав с.Мельники. Як написала на своїй сторінці у Facebook сільський староста Лідія Атаманенко - "Пенсіонери залишились задоволені".

09:48 26.02.2019

Соціальні проекти МХП

Соціальні проекти МХП

В понеділок, 18 лютого,  до Таганчанської об’єднаної територіальної громади завітала керівник соціальних проектів МХП Ірина Ванникова. Ось що вона розповіла про поїздку на своїй сторінці у Facebook:

16:22 19.02.2019

ЧИ БУДЕ «НОВА ПОШТА» В ТАГАНЧІ?

ЧИ БУДЕ «НОВА ПОШТА» В ТАГАНЧІ?

Депутат Черкаської обласної ради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Володимир Братаніч підтримав звернення Таганчанського сільського голови Олега Лактіонова та депутатів фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» щодо відкриття відділення «Нової пошти» в селі Таганча, що на Канівщині, для обслуговування 9-11 навколишніх        сіл         району.

14:28 19.02.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано