Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Таганчанська громада» (код ЄДРПОУ: 35821102) був реорганізований і увійшов до складу Степанецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Таганчанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Степанецької громади

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці!

Шановні мешканці!

КНП «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» запрошує Вас здійснити своє право на вільний вибір лікаря. Заключивши декларацію Ви маєте змогу безкоштовно отримувати базовий набір послуг: консультація з будь яких проблем зі здоров’ям, проведення діагностики та лікування найбільш поширених захворювань, рецепти за програмою «Доступні ліки», загальноклінічні дослідження (загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, глюкоза крові, загальний холестерин, вимірювання артеріального тиску, електрокардіограма, обстеження швидкими тестами на вагітність, ВІЛ-інфекцію, вірусні гепатити), отримання довідок.

16:30 03.04.2019

ЗБЕРЕЖЕМО ПЕРВОЦВІТИ

ЗБЕРЕЖЕМО ПЕРВОЦВІТИ

В рамках місячника «Бережемо природу разом», який проходить у березні , у  школі була проведена акція «Збережемо первоцвіти». Вся шкільна громада протягом двох тижнів вела пропаганду знань про ранньоквітучі рослини і їх значення у природі. 1 квітня учні  виступили на загальношкільній лінійці з промовою від ім’я первоцвітів та привернули увагу до збереження рідкісних і зникаючих ранньоквітучих рослин від знищення.

11:32 01.04.2019

Оголошення

Оголошення

03 квітня 2019 року о 10 годині в приміщенні Твганчанської амбулаторії ЗП-СМ буде проводити прийом громадян сімейний лікар Саленко Тетяна Михайлівна

09:54 28.03.2019

Прибирання шкільного подвір'я.

Прибирання шкільного подвір'я.

22 березня у Таганчанській школі пройшов суботник, в якому взяли участь учні та працівники школи. Озброївшись необхідним інвентарем, всі ми із задоволенням приводили в порядок пришкільну територію. Спільними зусиллями пришкільна територія перетворилася: скрізь чисто і казково красиво. Суботник у нашій школі – це не тільки захід з облагороджування і очищення території, це ще і прекрасна можливість зробити колектив учнів і працівників школи ще більш згуртованим.

08:25 26.03.2019

«Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття!»

«Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття!»

«Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття!» Під таким гаслом пройшов  у Таганчанській ЗОШ  I-III ступенів "традиційний тиждень, присвячений життю та творчості Т.Г.Шевченка. Метою заходів було доповнити, розширити знання учнів про Шевченка – поета, Шевченка – художника; виховувати в учнів любов і повагу до Великого Кобзаря, до історичного минулого України, до сторінок історії народу, який боровся за свою свободу, шанобливе ставлення до надбань української культури. Були проведені наступні заходи: лінійка "Незабутній Шевченко", вернісаж малюнків до його творів , години спілкування "Шляхами великого Кобзаря", інсценізація творів Т.Г. Шевченка, брейн-рінг учнів 7-8 класів, усний журнал «Шевчеко Сучасник» та конкурс виразного читання "Якби ти нас ,Тарасе, чув"

09:58 21.03.2019

Відбудеться позачергова сесія Таганчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади

Відбудеться позачергова сесія Таганчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади

Таганчанська сільська рада об’єднаної територіальної громади повідомляє, що позачергове засідання VІ сесії сільської ради об’єднаної територіальної громади відбудеться 22 березня о 14-й год. 00 хв.  в приміщені сільської ради с.Таганча

09:20 21.03.2019

«Я маю право голосу!»

«Я маю право голосу!»

З метою проведення чесних виборів Міністерство юстиції України у партнерстві з Центральною виборчою комісією в рамках проекту «Я маю право!» реалізовує правопросвітницьку кампанію «Я маю право голосу!» (далі – Кампанія) метою якої є – інформування населення про порядок проведення виборів Президента України, підвищення рівня правової обізнаності виборців щодо виборчих прав, механізмів їх реалізації та захисту; виборчих процедур.

08:29 21.03.2019

Від сьогодні зареєструвати земельну ділянку можна онлайн

Від сьогодні зареєструвати земельну ділянку можна онлайн

Від сьогодні набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 18 липня 2018 року № 710, якою внесено зміни до Порядку ведення Державного земельного кадастру. Згідно документу, відтепер фізичні і юридичні особи, які бажають зареєструвати земельну ділянку, зможуть подати відповідну заяву та необхідну документацію в електронному вигляді через розробника такої документації, тобто сертифікованого інженера-землевпорядника. Отримати копію з картографічної основи Державного земельного кадастру тепер теж можна в режимі онлайн.

15:58 20.03.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано