Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Таганчанська громада» (код ЄДРПОУ: 35821102) був реорганізований і увійшов до складу Степанецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Таганчанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Степанецької громади

Присяга нового голови Лактіонова Олега Миколайовича

Дата: 14.01.2019 21:07
Кількість переглядів: 403

Фото без описуУ перші дня після новорічних та різдвяних свят у Таганчанській громаді Канівського району відбулося перше пленарне засідання першої сесії 7 скликання. На ньому, зокрема, оголосили результати виборів депутатів та прізвище голови новоствореної ОТГ. Перeконливу перемогу тут здобули представники ВО «ЧЕРКАЩАНИ»: із 14 обраних депутатів -12 від ВО «ЧЕРКАЩАНИ». Очолив громаду також представник об’єднання Олег Лактіонов.

Привітати колег прибули перший заступник секретаря ради ЧОО ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Сергій Любивий, радник голови Черкаської ОДА Наталія Старікова, представники влади, громадські діячі. Вітаючи Олега Миколайовича з обранням на посаду голови Таганчанської ОТГ, Сергій Любивий зазначив, що Олег Лактіонов - професіонал, людина широкої ерудиції, управлінець з великим досвідом і потенціалом. За відповідної підтримки громада має перспективу і зможе успішно розвиватися. Разом з тим, зазначив Сергій Васильович, створення ОТГ – це і великі можливості, і велика відповідальність. Адже віднині успіх залежатиме від самих членів громади, їх уміння працювати, заробляти кошти, уміло їх витрачати. Викликів буде багато, але перший крок до покращення життя в селах ОТГ зроблено і потрібно йти вперед. Сергій Любивий побажав громаді в цілому, депутатам і новообраному голові успіхів, наснаги і терпіння.

Побажала успіхів Таганчанській громаді й радник голови Черкаської ОДА Наталія Старікова. На її переконання, треба якнайшвидше розпочати реалізацію передвиборчих програм, аби практичною роботою довести правильність обраного курсу.

Також на першому засідання сесії Таганчанської ОТГ Олег Лактіонов склав присягу, депутати отримали посвідчення , було оголошення про утворення депутатської фракції ВО "ЧЕРКАЩАНИ" в кількості 12 депутатів (із 14 загального складу) в Таганчанській сільській раді.

**************************************************************************************************

За матерілами сайту  партії «Черкащани»


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано