Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Таганчанська громада» (код ЄДРПОУ: 35821102) був реорганізований і увійшов до складу Степанецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таганчанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Степанецької громади

Вітання з Днем Перемоги та Днем Примирення

Дата: 08.05.2020 17:44
Кількість переглядів: 172

Фото без описуШановні ветерани !!!

У День пам’яті та примирення і в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми віддаємо належне пам’яті жертв депортацій і переслідувань та вшановуємо звитягу всіх тих, хто чинив опір страшному злу минулого століття – фашизму. 

Для України Друга світова війна – це національна трагедія. Загалом безповоротні втрати України (українців та інших народів) склали 8-10 млн. осіб. Матеріальні збитки становили 285 млрд.  тогочасних рублів. Внаслідок бойових дій постраждало понад 700 міст та містечок,  5,6 тис. мостів, 28 тис. сіл, 300 тис. господарств.

На жаль, Друга світова війна забрала життя кращих синів України. Та, незважаючи на всі жертви та страждання, День Перемоги – це світлий день. Це день, в який стало зрозумілим, що все це було не дарма, що збулися мрії, що майбутнє – у наших руках. Це день, в який відлік часу можна було б починати спочатку, бо настала нова епоха нового світу – світу волі.

Ця пам’ятна дата підкреслює головну цінність – людське життя. Адже шляхетність вчинків не залежить від громадянства та національності. Підтвердження цьому – наше буремне сьогодення. Ми захоплюємося стійкістю та мужністю героїв, які боронять цілісність нашої країни від ворога на східному кордоні. І це свято як ніколи актуальне для сучасної України. Історія доводить, що всі війни завжди закінчуються миром. І дуже важливо, щоб після завершення війни на Сході нашої держави разом з миром наша країна отримала й примирення.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги!

Від щирого серця бажаємо Вам та Вашим родинам здоров'я, благополуччя, миру та процвітання в рідній незалежній Україні! 
 

Сільський голова Лактіонов О.М.

Колектив виконавчого комітету Таганчанської сільської ради ОТГ


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано