Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Таганчанська громада» (код ЄДРПОУ: 35821102) був реорганізований і увійшов до складу Степанецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таганчанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Степанецької громади

Із 11-го: в ОДА розповіли про визначені міністерством нові правила послабленого карантину

Дата: 07.05.2020 17:23
Кількість переглядів: 234

Під час брифінгу в обласній адміністрації заступник голови ОДА Юрій Лесюк розповів про обмеження діючого карантину та процес поступового виходу з нього. Нагадаємо, з 11 травня в країні планують ввести послаблення карантинних обмежень. У цілому ж карантин продовжили до 22 травня.

За словами Юрія Лесюка, карантинні обмеження ввели для того, аби призупинити розвиток епідемії та вжити заходів для уникнення пікових навантажень на заклади охорони здоров’я, масових летальних випадків, як це було в інших країнах:

– Нині йдеться про те, що поступово послаблюватимуть карантинні умови. І наразі вже є проект тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів для різних об’єктів обслуговування, приміром, під час торгівлі непродовольчими товарами, вимоги для роботи закладів громадського харчування, наданні послуг нотаріусами, адвокатами, аудиторами. Тобто не йдеться про відміну карантину. Мова про відповідні заходи, що дозволять в режимі карантину працювати зазначеним закладам.

Пан Юрій також наголосив, що є поняття індивідуального карантину, заходи якого не відміняють, а саме: використання масок, дезінфекція рук та соціальне дистанціювання.

Читайте про тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів

Дивіться про це, а також про інші питання щодо поширення та протидії COVID-19 у відео:


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано