Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Таганчанська громада» (код ЄДРПОУ: 35821102) був реорганізований і увійшов до складу Степанецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таганчанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Степанецької громади

«Дорожніх» підрядників закликали сплачувати ПДФО в місцеві бюджети Черкащини

Дата: 06.05.2020 16:59
Кількість переглядів: 176

Підрядникам, які працюють на Черкащині, рекомендують сплачувати деякі податки, зокрема податок на доходи фізичних осіб, до місцевих бюджетів. Насамперед це стосується тих організацій, які не зареєстровані в області. На цьому наголосив перший заступник голови ОДА Дмитро Ляшов під час сьогоднішньої зустрічі з підрядними організаціями.

Від перерахування податків, зокрема ПДФО, напряму залежить розвиток громад, реалізація інвестиційних, освітні, медичних, соціальних та інших проектів в районах. Тож у роботі з підрядниками як ОДА, так і Служба автомобільних доріг звертатимуть увагу на збільшення кількості людей, які офіційно праце влаштовані, зростання їхньої заробітної платні та, як наслідок, перерахування більшої кількості податків до місцевих скарбниць, наголосив посадовець.

– Це одна з основних складових, на яку ми будемо звертати увагу і дуже прискіпливо перевіряти за допомогою податкової служби та інших правоохоронних органів, які наділені цими повноваженнями, – додав Дмитро Ляшов. – Нас перш за все цікавить сплата ПДФО на території Черкащини. Підрядники мають відповідально поставитися до цього питання. За нескладною процедурою рекомендував би зареєструватися платником окремих податків на території Черкаської області, щоб гроші лишалися тут і йшли на поповнення бюджету та реалізацію важливих соціальних проектів.

Ще однією пріоритетною умовою співпраці з підрядниками в облдержадміністрації називають якість виконання робіт як державно, так і місцевого значення.

– Якість доріг – головна умова нашої подальшої співпраці, – наголосив перший заступник. – Жителі області уже мають позитивні очікування від дорожніх ремонтів, адже на Черкащині почали системно будувати й ремонтувати великі дороги, чого не робилося роками, влаштовувати нові розв’язки, які зменшать аварійність на дорогах. Залишається з’ясувати питання доріг категорії «Т», тобто територіального значення. Насамперед, маємо звернути увагу на забезпечення підвищення рівня їхньої проїзності. Саме пересічні громадяни щоденно відчувають на собі якість цих доріг. Не всі дороги зможемо відремонтувати в поточному році – надмалий бюджет для таких об’ємів. Проїздність найбільш “болючими” ділянками будемо намагатися відновити за рахунок експлуатаційного утримання.

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано