Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Таганчанська громада» (код ЄДРПОУ: 35821102) був реорганізований і увійшов до складу Степанецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таганчанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Степанецької громади

На Черкащині – кращий рівень забезпеченості ЗІЗ в медзакладах по Україні

Дата: 21.04.2020 09:08
Кількість переглядів: 194

Фото без описуЗаклади охорони здоров’я області забезпечені засобами індивідуального захисту на 80 %. Про це свідчить офіційна статистика від Кабінету Міністрів України, оприлюднена на порталі covid19. Це – найкращий показник забезпеченості з-поміж усіх областей України.

Загалом середній показник забезпеченості ЗІЗ сягає 61,7 %. До трійки найбільш забезпечених такими засобами також увійшли Харківська та Тернопільська області.

– Такий результат отримали завдяки спільним зусиллям! – наголошує очільник області Роман Боднар. – Нашій спільній ініціативі «Спільнодія Черкащини: здолати Covid-19» лише кілька тижнів. Вдалося зібрати майже 20 млн грн. Це не лише великий бізнес, це внески малих підприємців, окремих громадян… Але це все кошти, які спрямували на забезпечення закладів охорони здоров’я області. Учасники «Спільнодії Черкащини» вже забезпечили 20 медичних закладів області всім необхідним для боротьби з COVID-2019. Аби медики були захищені, а пацієнти – швидше одужували. Каталізатором об’єднання зусиль влади, бізнесу та громадськості став, на жаль, коронавірус. Але, переконаний, ми продовжимо співпрацю! Люди – це найкраще, що має Україна!

Він додав, що на кілька тижнів Черкаська агенція регіонального розвитку перетворилася в «штаб закупівель» та подякував кожному, хто не пошкодував фінансового ресурсу та свого часу!

Нагадаємо, фахівці обласного управління запобігання та виявлення корупції відслідковують факти недобросовісної закупівлі засобів захисту медичними закладами Черкащини. Ці заходи упроваджують, аби не допустити нераціональних витрат бюджетних коштів.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано